SPECIALISATIES

Als u graag een huid probleem wilt aanpakken, dan kunt u het beste kiezen voor een specialisatie behandeling. Dit zijn behandelingen speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te creëren, zo kunt u de huid een echte boost geven. Voor het beste resultaat kunt u een behandeling in kuurverband nemen, dan komt u een keer in de week voor vier weken lang om de huid volledig te vernieuwen en het snelste resultaat.

De 100% natuurlijke producten van IK Skin Perfection zijn zacht voor uw huid en werken daadkrachtig op huidproblemen zoals; Acne, Huidveroudering, Couperose en Pigmentvlekken. Ontdek wat deze producten en behandelingen voor u kunnen betekenen en boek een kennismakingsbehandeling. Zo kunnen we samen werken aan uw optimale huidconditie.

POWER PROGRAM

90 min, €75,00

Een huidverbeterende behandeling waarbij ter plaatse wordt gekeken wat uw huid nodig heeft. Met hulp van peelings, speciale maskers, huidverbeterende massage en apparatuur wordt uw huid optimaal behandeld! Passend bij elk huid probleem; Acne, Rosacea en Huidveroudering.

BASIC NATURAL FACE LIFTING

45 min, €49,50

Intake, Huidanalyse, Reining, Natural Facelifing Massage, Dagverzorging en een passend huidadvies.

Huidverbeterende binweefselmassage voor het gelaat, stimuleert aanmaak van collageen en elastine voor een strakkere en gelifte huid.

COMPLETE NATURAL FACE LIFTING

75 min, €75,00

Intake, Huidanalyse, Reining, Peeling, Natural Facelifing Massage, Masker, Dagverzorging en een passend huidadvies.

Huidverbeterende binweefselmassage voor het gelaat, stimuleert aanmaak van collageen en elastine voor een strakkere en gelifte huid.