Producten

IK Skin Perfection is ontwikkeld door een team van farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten met jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering. IK Skin Perfection heeft 100% actieve en groene cosmeceuticals ontwikkeld, dat betekend dat ze werken met hoogwaardige 100% natuurlijke werkstoffen zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen. Met het unieke Healthy Reset Programma van IK Skin Perfection wordt er zeer resultaatgericht behandeld met een focus op zowel de binnen als buitenkant.


Wanneer u kiest om te starten met IK Skin Perfection begint de herprogrammering van de huid en wordt vrijgemaakt van alle huidonvriendelijke stoffen die de huid afsluiten. Met IK Skin Perfection wordt de huid teruggebracht naar haar natuurlijke conditie en huidbarrières worden hersteld. Daarna heeft u weer een gezonde huid waarop de hoogwaardige werkstoffen optimaal hun werk kunnen doen!

ZAO Cosmetics

Ontdek ZAO make-up, een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid. ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve natuurlijke ingrediënten om de huid op een delicate manier te verfraaien. Laat u verleiden door de oogverblindende kleuren en texturen, en de buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Geniet van het mooie natuurlijke, duurzame en stijlvolle product: bamboe.

De meeste verpakkingingen van ZAO zijn navulbaar en duurzaam, echt zuinig en gunstig voor uw portemonnee en het milieu. Ze kunnen eindeloos gebruikt worden, refill na refill na refill zo kunt u uw creativiteit los laten gaan!

Make-up met 100% natuurlijke ingrediënten, die organisch, fair trade en niet op dieren getest zijn. Zonder conserveringsmiddelen, parabenen, minerale oliën en chemische ingrediënten. Mét huidverzorgende ingrediënten zodat de make-up in het verlengde van uw huidverzorging gebruikt kan worden om uw huid te beschermen van vrije radicalen en de elasticiteit van uw huid te behouden.

Op zoek naar een leuk cadeau? Geef dan een cadeaubon van Op je best, bij Evi! ,verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Het wordt prachtig voor u ingepakt zodat het een plezier is om te geven, en al helemaal om te krijgen!